Diensten

Reinartz van Nunen Advocaten biedt in veel verschillende specialisaties juridische diensten aan. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten hieronder.

Personen-en familierecht

Wij staan mensen bij in een van de moeilijkste fases in hun leven: het einde van hun relatie. Wij zorgen voor een goede regeling van alle zakelijke aspecten en hebben oog voor de emoties. Als het nodig is, gaan wij voor u naar de rechter.

Wij hebben kennis en (proces)ervaring op het gebied van:

  • Echtscheidingen
  • Alimentatie
  • Ouderlijk gezag
  • Zorg- en omgangsregeling

.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

.

Arbeidsrecht

Wij staan zowel werkgevers als werknemers bij in arbeidszaken. Wij hebben kennis en (proces)ervaring op het gebied van:

  • Arbeidsovereenkomsten
  • Arbeidsongeschiktheid / re-integratie
  • Concurrentie- / relatiebeding
  • Ontslag

.

Wij geven een deskundig en eerlijk oordeel van uw juridische positie. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sociale zekerheidsrecht

Heeft u een probleem met het UWV over uw uitkering (WW, WIA of Wajong) of is uw bijstandsuitkering beƫindigd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag bij in bezwaar en/of (hoger) beroep.

Huurrecht

Of heeft u een probleem met uw (ver)huurder? Bijvoorbeeld over een ontbinding van de huurovereenkomst van woonruimte of het herstel van gebreken. Ook dan kunt u voor juridisch advies bij ons terecht. Als het nodig is, gaan wij voor u naar de rechter. Hetzelfde geldt voor huurrecht-gerelateerde onderwerpen zoals erfdienstbaarheden. Neem gerust contact met ons op.

Consumentenzaken

Heeft u als particuliere consument bij een winkel of webshop iets gekocht en bent u niet tevreden? Was het product bij de levering of bezorging al beschadigd, of ging het snel daarna stuk? Ook voor consumentenzaken kunt u bij ons terecht voor advies. Als wij met de verkoper niet tot een oplossing komen, kunnen wij een procedure starten bij de kantonrechter. Neem contact met ons op bij vragen over uw rechten als particuliere consument.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.