Over ons

mr. G.E.M.C. Reinartz

T: 040-212 64 15
E: reinartz@rvnadvocaten.nl

Mr. Reinartz geeft u advies over personen- en familierecht. U mag van hem een deskundige en volledige inzet verwachten. Dat betekent echter niet ‘u vraagt, wij draaien’. Blinde volgzaamheid zal hij u dus niet kunnen beloven. Vanuit zijn ervaring kijkt hij zo objectief mogelijk naar uw belangen. Daarbij zal hij samen met u proberen een nare strijd met uw partner te voorkomen. Zeker wanneer er kinderen betrokken zijn bij de echtscheiding. Mr. Reinartz is niet een advocaat die namens u een oorlog met uw ex-partner zal voeren. Omdat hij weet dat u en uw eventuele kinderen de emotionele gevolgen van zo’n oorlog nog jarenlang zullen ervaren.

Mr. Reinartz is in 1983 beëdigd als advocaat.

Mr. G.E.M.C. Reinartz heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene praktijk (Burgerlijk recht)
  • Personen- en familierecht (Collaborative divorce, Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, Mediation)

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

mr. Y.J.K. van Nunen

T: 040-212 64 15
E: vannunen@rvnadvocaten.nl

Mr. Van Nunen adviseert op het gebied van arbeidsrecht en algemene praktijk. Zij helpt u met vragen over arbeidsovereenkomsten, arbeidsongeschiktheid en re-integratie, concurrentie- en relatiebeding en ontslag. Ook heeft zij ruime ervaring met bezwaar- en (hoger)beroepsprocedures over de Participatiewet, WW, WIA en Wajong. Daarnaast houdt mr. Van Nunen zich bezig met consumentenzaken.

Tevens kan mr. Van Nunen u adviseren over de juridische (en privacy-gerelateerde) aspecten van blockchaintechnologie en smart contracts.

Mr. Van Nunen is in 2007 beëdigd als advocaat.

Mr. Y.J.K. van Nunen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene praktijk (Burgerlijk recht)
  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.